Hoverboard jelentése - Mi is az?

HoverboardHoverboardhoverboard.lap.hu/9-99hu16987222572016-06-29 13:03:412023-10-31 04:17:37Central Médiacsoport Zrt.centralmediacsoport@centralmediacsoport.hu2016
Hirdetés

Meghatározás

Hazánkat is elérte a hoverboard láz. Hívták és hívják sokan sokféleképpen, volt már mini segway, Airboard, Smartboard, Self-balancing scooter elektromos önegyensúlyozó roller megnevezés, de igazából bármelyiket is említjük, ma már csaknem mindenki arra a lapos, kétkerekű elektromos járműre gondol, melyet a talpunk lenyomásával tudunk gyorsítani-lassítani és azon keresztül irányítani. Hoverboards) are portable, battery powered scooters that consist of a platform with two side by side wheels on which the rider can stand. The board is controlled by gyroscopic feet pads with sensors to tell the board which way to go and when to stop.

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza:Hoverboard jelentése - Mi is az?
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem Elküldés